Categorii

Producători

Buletin de știri

Orice comanda plasata pe www.pcok.ro si confirmata ulterior poate fi livrata oriunde pe teritoriul Romaniei prin transportatorul agreat de SC PCOK SERVICES SRL si/sau selectat de beneficiar.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru este de 1-2 zile din momentul confirmarii comenzii si/sau pana la 30 zile pentru produsele ce se aduc pe comanda. In conditii speciale SC PCOK SERVICES SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda.

Pentru comenzile efectuate pana in ora 14:00, acestea vor fi expediate in aceiasi zi.

Costul de transport este de 16 lei prin Urgent Curier sau 20 lei prin Fan Courier.

Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta, fara a anunta unul dintre operatorii nostri de vanzari. Declinarea responsabilitatii de a verifica integritatea coletelor la receptie inainte de a semna pentru primirea lor poate conduce la situatia de pierdere a garantiei produselor.

In cazul in care produsul primit a ajuns deteriorat (spart,crapat) va rugam sa cereti agentului de la curier sa va intocmeasca proces verbal de constatare. Fara acel proces verbal nu va putem schimba produsul si reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.
Viziteaza magazinul Pcok.ro pe ShopMania

Acest site se afla in curs de actualizare, constructie, reconstructie. Posibil ca unele pagini sa nu functioneze sau sa intampinati diferite erori. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate!